Wat komt Billy precies in Utopia 2 doen?

Wat komt Billy precies in Utopia 2 doen?

Oud Utopia bewoner Billy is vandaag in de mini samenleving gearriveerd. De groep is in de silo bijeengekomen om te horen wat ze te vertellen heeft. Kom je hier om ons te helpen of kom je binnen om te winnen vraagt Alexandra. Beiden antwoordt Billy. Het is het einde van Utopia en dat mag niet met een sisser aflopen. Dat moet knallen benadrukt ze. De bewoners kijken haar strak aan. En wat nou als er iemand anders wint? vraagt Alexandra. Dat gaat niet gebeuren zegt Billy. De groep begint te lachen. Ik ben nu twee keer eerder teruggekomen. Driemaal is scheepsrecht zullen we maar zeggen gaat Billy lachend verder. Op het gebied van inkomsten is ze vooral van plan om de verkoop van haar spijkerbroeken weer nieuw leven in te blazen. Nog 3,5 maand gaan we er echt iets moois van maken zegt Billy “Met z’n allen, want ik heb jullie allemaal nodig. We gaan er echt nog even een toffe tijd van maken verzekert ze. Billy vertelt verder dat ze zichzelf een echte Utopiaan vindt. Vind jij jezelf dan meer Utopia waardig dan wij? vraagt Gerrit. Ja zegt Billy resoluut. Anders was ik niet teruggekomen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *