De groep lijkt verdeeld over de komst van Billy

De groep lijkt verdeeld over de komst van Billy

Billy is weer in Utopia 2 binnengekomen en ze liet weten dat ze de nieuwe bewoner is. De bewoners willen natuurlijk alles weten en de groep zoekt de silo op. Billy vertelt onder andere dat ze graag haar Billy Jeans wil gaan verkopen en dat ze weer in Utopia is om te winnen. Na het gesprek in de silo geeft Merel Billy een rondleiding en de bewoners praten na over deze grote gebeurtenis.

Gerrit lijkt kritisch over de komst van Billy. Hoogmoed komt voor de val zegt hij tegen Franny. Als ze hier komt met, ik ben meer Utopia waardig dan jullie… Dan kan je het krijgen. Laten we even zien wat Utopia 2 is voegt hij eraan toe. Ook Franny lijkt niet blij met de komst van Billy. Ik vind het echt nog niet leuk zegt ze. In tegenstelling tot Gerrit en Franny is Jessie wel enthousiast. Ik vind het wel leuk zegt hij met een grote glimlach. Wij hebben zoveel meegemaakt met zijn tweeën voegt hij eraan toe. Hij lijkt zich niet druk te maken over de kans dat Billy Utopia gaat winnen. In haar hoofd heeft ze altijd alles al gewonnen en alles voor elkaar legt hij verder uit. Tuurlijk komt zij binnen om te winnen, maar zo werkt het niet in drieënhalve maand verzekert hij.

Terwijl een aantal bewoners zich druk maakt om de win opmerking van Billy, is Hiske vooral benieuwd hoe het tussen Merel en Billy zal gaan. Of het worden dikke vriendinnen of het slaat helemaal de andere kant op zegt ze tegen Andrea. Hiske lijkt op haar beurt blij met de komst van Billy. Ze vertelt dat ze het fijn vindt dat er weer een kunstzinnig iemand in Utopia 2 is. Dat vind ik wel tof zegt Hiske. Brandon en Jordie hebben de caravan opgezocht. Ook Jordie lijkt zich niet te kunnen vinden in de uitspraak van Billy. Het hele zij gaat Utopia winnen na na na zegt hij afkeurend. Ik denk dat ik de nodige aanvaringen met haar ga hebben. Utopiaan van het jaar worden? Nou, vergeet het maar. Niet in mijn dagboek benadrukt hij. Alexandra deelt dezelfde mening. Als iemand zegt, ik ga winnen… vertelt ze tegen Franny. We zijn hier niet om een geldpot mee te nemen. We zijn hier om er een leuke tijd van te maken. Alexandra hoopt niet dat Billy alleen maar aan winnen denkt.

Terwijl de twee dames staan te praten, spreekt Mylène Jessie aan. Ik ben benieuwd hoe ze dat gaat doen en of ze uiteindelijk de pot gaat winnen zegt ze. Dat denk ik niet antwoordt Jessie. Maar dromen mag vervolgt hij. Volgens hem moet iemand de pot winnen, die echt een rol van betekenis heeft gespeeld bij de opbouw en ontwikkeling van Utopia. Ik vind dat je het anders niet verdient om te winnen eindigt hij. Gaat de mening van de anderen nog veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 67    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *