Gerrit is kritisch over de terugkomst van Billy

Gerrit is kritisch over de terugkomst van Billy

Gerrit lijkt kritisch over de komst van Billy. Terwijl Billy de bewoners beter leert kennen, praat Gerrit met Jessie over de nieuweling. Billy is zo vaak teruggekomen merkt Gerrit op. Je bent al twee keer mislukt. Waarom zou je het dan nog een derde keer proberen? Soms moet je ook genoegen nemen met dat je verloren hebt voegt hij eraan toe. Jessie vertelt dat drie keer scheepsrecht soms niet opgaat. Nee oké, maar ik kan ook wel een sprookje voorlezen, maar dat betekent ook niet dat het zo eindigt antwoordt Gerrit. Merel is er ondertussen bij komen staan en ze laat weten dat ze wel zullen zien hoe het Billy vergaat. Daar is Jessie het mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 18:47

    Wat een misselijk makend stelletje zitten daar de stukjes te lezen kritiek zijn we niet van gediend Utopia nieuws daar mag je alles schrijven maarja daar betaal je ook voor.

  2. Henny at 16:34

    Hier heeft Gerrit dan wel een punt. Ik begrijp ook niet goed, waarom ze die Billy er nu weer in laten hoor. Ze had in Utopia 1 het hoogste woord en iedereen moet maar rekening met haar houden. Ik heb zo’n hekel aan dit mens, dat ik stop met kijken. En bedankt SBS 6 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *