Billy heeft een zwarte envelop en verzwijgt dit tegenover de groep

Billy heeft een zwarte envelop en verzwijgt dit tegenover de groep

Billy is inmiddels enkele uren in Utopia 2. Ze heeft haar plannen al vertelt en lijkt voorlopig in de mini samenleving te blijven wonen. Terwijl Billy haar spullen uitpakt in haar slaapkamer, komt daar ineens ook iets verrassends tevoorschijn. Namelijk een zwarte envelop. Billy verstopt deze snel tussen een broek in haar houten kist. Ze vertrouwen me voor geen meter zegt ze zachtjes tegen zichzelf. Wanneer zou ze de envelop met de groep delen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *