Billy wil haar Billy Jeans op de webshop hebben en gelijk starten met de verkoop

Billy wil haar Billy Jeans op de webshop hebben en gelijk starten met de verkoop

Jessie en Billy bespreken de verdiensten in Utopia 2. Billy vertelt aan Jessie dat ze de Billy Jeans op de website wil hebben. Jessie vindt dit een goed idee. Met de finale in zicht worden de producten in de webshop steeds unieker. De spijkerbroeken zijn daar een mooie aanvulling op. Jessie wil zelf ook graag een Billy Jeans hebben. Wat later komt Franny naar Billy toe en ze geeft aan dat ze ook graag een jeans van haar wil. In het atelier begint Billy meteen met Jessie zijn broek. Ze vraagt hem hoe hij het ontworpen wil hebben. Jessie laat zich graag door haar verassen. De materialen liggen klaar en ze begint met het pimpen van de jeans. Ondertussen kijken Franny en Jessie met haar mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *