Gerrit geeft Jessie tips voor hun optreden

Gerrit geeft Jessie tips voor hun optreden

XL Events komt het binnen. Ze luisteren naar het nieuwe nummer van Jessie en Gerrit en ze lijken het een goed nummer te vinden. Daarna besluiten ze om het optreden van Jessie en Gerrit voor te bereiden op het podium. Jessie krijgt van te voren tips met zijn podiumvrees. Ze geven als de belangrijkste tip aan dat hij van zijn moment moet gaan genieten. Nadat Jessie hulp heeft gehad wordt hun nummer opgezet en oefenen ze er samen op. Gerrit gaat helemaal los en lijkt zich helemaal thuis te voelen op het podium. Jessie krijgt na de repetitie nog wat extra tips. Zal Jessie met de tips meer ontspannen worden op een podium?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *