Jessie heeft iets tegen Mariska gezegd en zij praat hierover met Hiske

Jessie heeft iets tegen Mariska gezegd en zij praat hierover met Hiske

Mariska en Hiske zitten afgelopen avond op bed en zijn in gesprek. Mariska is niet blij met een opmerking die Jessie eerder vandaag heeft gemaakt. Ze praat erover met Hiske. Ik zei tegen hem, volgens mij heb ik dagenlang met jou staan bouwen hoor, ik weet het niet zegt Mariska. Wat zei hij toen? vraagt Hiske. Mariska legt uit dat Jessie haar toen een knuffel wilde geven. Dat hoefde voor mij niet, voegt ze daaraan toe. Toen dacht je, ah het zit wel goed, zegt Hiske, terwijl ze zich omkleedt. Mariska antwoordt hier niet op. Hiske vervolgt, wat ben jij toch een lieve jongen Jessie. Het tweetal praat nog even verder. Wat zal Jessie gezegd hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *