Jordie praat met Dylan over het mailtje dat hij ontvangen heeft

Jordie praat met Dylan over het mailtje dat hij ontvangen heeft

Jordie en Dylan waren afgelopen avond druk bezig in de sportschool met het plaatsen van de wanden. Ik heb een mailtje gekregen van een DJ, zegt Jordie. Hij geeft aan dat hij heel blij is met het mailtje dat hij heeft gekregen, maar dat het hem tegenvalt dat niemand hem erop heeft gewezen dat de e-mail binnen was gekomen. Hij geeft aan dat hij het een supertof bericht vindt en dat de prijs nog onderhandelbaar is. Jordie wil graag even met Merel zitten om te kijken hoe hij het het beste kan aanpakken. Het lijkt me supervet als ze hiernaartoe komt.Welke DJ zal hebben gemaild?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *