Jessie spreekt Jordie aan over zijn evenement

Jessie spreekt Jordie aan over zijn evenement

Er staan op dit moment drie evenementen gepland in de mini samenleving. De bewoners willen hiermee de pot flink spekken voor de uiteindelijk winnaar. Jordies Love is Love evenement staat als derde op de planning, maar Jessie ziet steeds dat Jordie zijn evenement op de eerste plek zet op de voorpagina van de webshop. Hier is hij het niet mee eens en spreekt hem hier op aan. Jordie geeft aan dat de familiemarkt al bijna is uitverkocht en de releaseparty van Gerrit en Jessie al promotie heeft hangen, in de vorm van een eigen banner en een extra prominente plek op de webshop. Maar Love is Love staat als derde op de planning? vraagt Jessie. Dat klopt zeer zeker. Dat heb je al benoemd, zegt Jordie. Heb jij niet gewoon moeite met iedereen gelijk behandelen? vraagt Jessie zich af. Jordie snapt niet waar hij deze conclusie vandaan haalt. Ik ga hier niet verder op in, zegt hij geïrriteerd. Jessie snapt dat Jordie emotioneel betrokken is bij zijn evenement, maar hij vindt het belachelijk dat Jordie het evenement steeds op de eerste plek zet. Qua volgorde slaat het nergens op, vindt Jessie, ik krijg er een naar gevoel van, Jordie. Jordie vindt het commentaar van Jessie klinkklare onzin. Uiteindelijk proberen we toch elk evenement goedlopend te maken? vuurt hij terug. Wie vind jij dat er gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 16:27

    ik vind dat Jessie juist zijn evenement steeds op de eerste plaats zet, Hij heeft het over niets anders meer dan alleen over dat. De rest interesseert hem helemaal niet. Het is zoals gewoonlijk ik ik ik.
    Ik vind Jordie’s evenement veel leuker en gezelliger dan het gebler en valse gezang aan te horen van die twee griezels die denken dat ze kunnen zingen en rappen. Alleen de muziek vind ik wel meevallen maar ja dat heeft dan ook iemand anders voor ze gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *