Ziet Jordie de organisatie van zijn evenement als concurrentiestrijd?

Ziet Jordie de organisatie van zijn evenement als concurrentiestrijd?

Jessie heeft mede bewoner Jordie aangesproken op iets omtrent het Love is Love evenement. Jordie zet zijn evenement steeds prominent op de eerste plek op de webshop. Hier is Jessie het echter niet mee eens. Hij vindt dat ze de volgorde aan moeten houden van de aankomende evenementen. Wat later legt hij zijn frustratie uit aan Merel. Het is gewoon het hele plaatje bij hem wat niet klopt aldus Jessie. Volgens hem lijkt Jordie het als concurrentiestrijd te zien. Hij helpt mij niet mee en ik help hem wel. Merel vindt dit ook jammer. Ze vindt dat iedereen elkaar moet helpen, bij welk evenement dan ook. Jessie benadrukt dat hij het niet als een strijd ziet, omdat hij Jordie zijn evenement steeds in de spotlight zet. Hij wil gewoon dat dit een succes wordt en daardoor gaat hij hele egoïstische moves maken denkt Merel aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bart at 15:37

    OMG Jessie Grow up man hoe oud ben je! Je vult steeds in voor een ander. Volgens mij heeft Jordie klip en klaar uitgelegd waarom hij het doet en dat er niets met concurrentiestrijd heeft te maken. Ik denk eerder dat jij Jessie het als concurrentiestrijd ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *