Andrea en Shelley laten zich negatief uit over mede bewoner Jessie

Andrea en Shelley laten zich negatief uit over mede bewoner Jessie

Jordie heeft een aantal vrouwelijke mede bewoners verteld over zijn ruzie met Jessie. Wat later bespreekt Andrea dit ook met Shelley. Ze vindt hier namelijk wel wat van. Jessie vindt Jordie egoïstisch vertelt ze aan Shelley. Jessie moet niet zo zeiken gaat Andrea fel verder. Jessie vindt iedereen egoïstisch voegt Shelley er vervolgens toe. Behalve zichzelf, want Jessie is mister perfect zucht Andrea. En zegt dat hij denkt dat hij niks verkeerd kan doen. En als hij wel iets verkeerd doet, weet hij het zo te vertellen dat het toch iemand anders zijn schuld is vertelt ze. Ja, dag, hij kan de pot op eindigt Shelley. Zijn jullie het met Shelley en Andrea eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *