Gerrit heeft stiekem een romantische date voor Brandon geregeld

Gerrit heeft stiekem een romantische date voor Brandon geregeld

Brandon ontmoette pas geleden Astrid tijdens het feest van Merel, een hele leuke vrouw waar zijn hartje sneller van ging kloppen. Hij vertelde een aantal mede bewoners dat hij vlinders in zijn buik heeft en hoopt haar snel weer te zien. Gerrit heeft zonder dat Brandon hier vanaf weet iets voor hem geregeld. Dit vertelt hij aan Jordie. Hij vraagt Jordie of Brandon het nog over haar heeft gehad sindsdien. Jordie geeft aan dat hij dit vandaag bij hem wil peilen maar geeft ook aan dat Brandon het de dag daarna ook veel over haar heeft gehad. Volgens mij vindt hij haar wel leuk vertelt hij verder. Astrid komt 3 oktober een tatoeage zetten in Utopia 2 laat Jordie weten. Dan laat Gerrit Jordie weten over zijn verrassing. Ze komt vandaag om vier uur als verrassing voor Brandon zegt hij met een grijns. Daarom wil Gerrit graag dat Jordie straks verslag uitbrengt over zijn gesprek met Brandon. Hij is benieuwd of hij nog aan haar denkt, want hij heeft grootse plannen voor deze romantische date. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *