Andrea en Gerrit raken in een verhitte discussie

Andrea en Gerrit raken in een verhitte discussie

Merel loopt het sanitair gebouw in. Ze ziet dat de gordijnen in de wasmachine liggen en ze roept naar Gerrit of hij dat gedaan heeft. Nee tuurlijk niet, antwoordt Gerrit. De bewoners hebben gordijnen geleend van het XL Events. Hiske, Andrea en Alexandra hebben de gordijnen buiten gelegd en ze zijn vergeten het naar binnen te brengen. Zij zijn door Jessie en Gerrit hierop aangesproken. Franny vertelt even later in de sportschool aan Gerrit dat Andrea de gordijnen in de wasmachine gedaan heeft. Gerrit loopt naar het atelier waar Andrea is. Hij vraagt waarom ze de gordijnen in de wasmachine heeft gedaan. Volgens Andrea had Jessie dat tegen haar gezegd. Als er geen schade eraan is, is het prima. Maar het is niet voor niets dat we het naar een stomerij brengen, geeft Gerrit aan.  Andrea ziet het probleem niet. Zij vindt dat Jessie en Gerrit ook fout zijn omdat de gordijnen in de eerste instantie al vies waren. Shelley zit ook in het atelier en vindt ook dat het van beide partijen fout is. Ze vindt het niet netjes hoe er met de geleende goederen is omgegaan. Andrea en Gerrit discussiëren verder over de gordijnen die vies zijn geworden en er lijkt geen einde te komen. Andrea zet de muziek even hard aan om Gerrit weg te jagen en die loopt vervolgens boos weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *