Gerrit ziet zichzelf in Jessie en Merel

Gerrit ziet zichzelf in Jessie en Merel

Gerrit staat met Jessie en Merel te praten bij de ingang van de silo. Gerrit lijkt blij te zijn voor Jessie en Merel, ze hebben het namelijk weer goed gemaakt! Ik vind het zo gezellig voor jullie, zegt Gerrit. Volgens Gerrit is het volgens verwachting gegaan. Nou, doe jij eens lekker l*llig tegen ons, zegt Merel. Jessie grapt we praten niet meer met hem. Ik zie een beetje de nieuwe Shelley en Gerrit, legt Gerrit uit. Merel zegt dat hij het dan niet goed ziet. Het drietal loopt uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:03

    Dit mag dus wel bij U nieuws worden geschreven maar ja die betalen ook om iets te mogen schrijven maar ze hebben gelijk er is met iedere inwoner wel wat aan de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *