Jessie ziet een toekomst in zijn relatie met Merel

Jessie ziet een toekomst in zijn relatie met Merel

Tussen Jessie en Merel lijkt alles weer koek en ei. De twee lopen samen hand in hand naar de boot. Jessie pakt wat chocola in de boot en ze eten er samen van. Hij geeft haar een kus en zegt dat hij blij is dat ze weer bij hem in de boot is. Jessie geeft Merel een kus en ze beginnen intiem verder te zoenen. Na een tijdje begint de boot te bewegen. Ondertussen loopt Franny buiten en ze schrikt. Ze ziet de boot op en neer gaan. Franny rent lachend weg en ze loopt naar Hiske om dit te vertellen. Hiske loopt met Franny mee naar buiten en ze laat aan Franny weten dat ze blij is dat het weer goed is tussen Merel en Jessie. Franny staart naar de boot en zegt vrolijk, veel plezier.

Wat later komt Merel Franny tegen in haar huisje. Poes, ik moet je wat vertellen. Ik was jou net kwijt en toen dacht ik, ik zet even mijn koffie neer op de boot en hij is overstroomt zegt Franny. Merel begint hard te lachen en geeft toe dat ze net met Jessie samen in de boot was. Hoe voel je je? vraagt Franny. Merel antwoordt dat ze opgelucht is dat het weer goed is tussen haar en Jessie. Ze vertelt verder dat Jessie aangaf dat de relatie een toekomst heeft en dat dit volgens haar ook het geval is. Merel vindt het fijn dat ze hier een gesprek over hebben gehad. Dit omdat dit voorheen nooit is gebeurt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *