Andrea en Jordie zijn klaar met de luie mensen, er moet meer gedaan worden

Andrea en Jordie zijn klaar met de luie mensen, er moet meer gedaan worden

Jordie is net klaar met zijn work-out in de sportschool en komt Andrea tegen. Hij begint over Gerrit. En zegt dat Jessie druk bezig was met het podium maar Gerrit ondertussen andere dingen deed. Hij vindt dat hij niet veel heeft gedaan in Utopia 2 en wel eindigt met zijn eigen single, waar hij ook niet heel veel aan heeft bijgedragen. Gerrit wil nooit zijn handen vies maken reageert Andrea op haar beurt. Jordie vindt het op zijn beurt erg jammer dat de mensen die niets doen wel veel krijgen aangereikt. Binnenkort zijn de stemmingen, dan kunnen wij ons zelf laten horen zegt Andrea. Vinden jullie ook dat sommige bewoners meer moeten doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *