Dit is er tijdens de vergadering van 25 september besproken

Dit is er tijdens de vergadering van 25 september besproken

Jessie luidt de bel zodat de bewoners zich kunnen verzamelen voor de vergadering. Jessie en Jens geven vervolgens een financiële update en het Love is Love evenement wordt daarna besproken. Jordie laat weten dat er bij het Love is Love evenement een roze kerk komt te staan waarbij de kerk ingedeeld is in twee delen. In het ene deel kunnen mensen trouwen en in het andere gedeelte is er een receptie aanwezig. Jordie geeft aan dat er bij de receptie cupcakes kunnen worden verkocht. De bewoners lijken enthousiast over het evenement. Shelley onderbreekt tussendoor nog even dat ze een leuk idee heeft voor een algemeen product. Het lijkt haar namelijk leuk om een fotoboek te maken waarbij er foto’s worden gemaakt van alles van Utopia 2. Ze vertelt verder dat ze een klein verhaaltje in het fotoboek wil schrijven van alle bewoners en dat het een product voor de bv is. De bewoners vinden dit een leuk idee. Wanneer de vergadering afgelopen is, gaat iedereen weer terug aan het werk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *