Er zijn geleende gordijnen verregend, Gerrit en Jessie spreken de daders aan

Er zijn geleende gordijnen verregend, Gerrit en Jessie spreken de daders aan

De bewoners hebben gordijnen geleend. Helaas zijn de gordijnen vies en nat geworden door de regen. Jessie en Gerrit spreken op deze nieuwe dag de daders hierop aan. Hiske is zich met een paar bewoners aan het klaarmaken in het sanitair gebouw. Jessie loopt het sanitair gebouw binnen en hij geeft Hiske, Andrea en Alexandra aan dat de gordijnen die ze buiten hebben gelegd verregent zijn. Hiske en Alexandra halen vervolgens de gordijnen buiten weg en ze brengen het naar het sanitair gebouw, om ze daar in de wasmachine te doen. Jessie loopt weg en even later komt Gerrit het gebouw binnen. Gerrit ziet dat Hiske de gordijnen in de wasmachine legt en hij vraagt zich af wie de gordijnen buiten heeft gelegd. Hiske laat weten dat zij, Andrea en Alexandra dit hebben gedaan. Gerrit vertelt daarna dat hij net met Jessie heeft besproken om ze naar een stomerij te brengen. Dit hebben we te leen gekregen en dan wordt het buiten gelegd zonder overleg gaat Gerrit verder. Ho ho, maar het wordt ook in de silo neergelegd en toen zag het er ook al hartstikke vies uit. Het waren hele vieze gordijnen die daar lagen onderbreekt Hiske hem. Gerrit vraagt aan Hiske of ze het zelf niet raar vindt dat de gordijnen buiten zijn neergelegd. Hiske wordt boos en reageert geërgerd dat ze de gordijnen alvast buiten hebben gelegd zodat het gelijk bij de poort opgehaald kan worden door de koerier. Gerrit snapt nog steeds niet waarom ze deze keuze hebben gemaakt omdat degene die de gordijnen ophaalt niet weet dat het buiten bij de poort ligt. Alexandra vertelt dat het haar schuld is. Dit omdat de koerier bij haar aangaf dat het niet in de bus past en ze toen vergeten is om het naar binnen te brengen. Er zit niks anders op om de gordijnen die de bewoners geleend hebben zo goed mogelijk schoon te krijgen en naar een stomerij te brengen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 63    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 11:06

    Makkelijk he Gerrit als je zelf niks doet om dan een ander zo de maat te nemen.Als er een iemand is die altijd wekt is het Hiske.als je werkt worden weleens fouten gemaakt en ze zal er zelf het ergste mee zitten zo is Hiske en niet van O dat komt wel goed zoals zeker 6 personen zouden hebben gereageerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *