Jens twijfelt, stopt zijn relatie met Mylène na Utopia 2?

Jens twijfelt, stopt zijn relatie met Mylène na Utopia 2?

Jens bespreekt met Hiske en Merel zijn relatie met Mylène. Want hoe gaat dat er eigenlijk uitzien na Utopia? Zij heeft niet de ambitie om naar de randstad te verhuizen en ik wil niet haar kant op legt hij uit. Zij moet nog op zoek naar een studie en ik ben al afgestudeerd voegt hij eraan toe. Merel en Hiske luisteren aandachtig. Dus stopt het voor jullie twee na Utopia? vraagt Merel. Jens antwoordt dat hij en Mylène het wel gaan proberen. De twee hebben beiden wel hele andere plannen. We weten beiden ook gewoon niet hoe het is om een lange afstandsrelatie met elkaar te hebben benadrukt hij. Jens twijfelt soms of dat dan wel kans van slagen heeft. En vertelt dat hij vaak kritisch is geweest over zijn vriendinnen. Dat is bij Mylène in Utopia niet anders. Toch zijn het uiteindelijk wel meer plussen dan minnen volgens Jens. Hiske denkt dat er buiten Utopia zeker nog interesse in elkaar zal zijn. Wat je hierbinnen voelt, bestaat sowieso ook buiten de poort zegt ze. Zullen ze na Utopia 2 ook nog een koppel zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 57    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *