Alexandra vertelt Hiske een geheim over een verrassing voor Brandon

Alexandra vertelt Hiske een geheim over een verrassing voor Brandon

Op het jubileumfeestje van Merel heeft Brandon een leuk meisje ontmoet, Astrid. Ze was op bezoek in Utopia 2 omdat ze Alexandra heeft gebodypaint. Brandon was na hun gesprek helemaal weg van haar. Ze hebben afgesproken na Utopia contact met elkaar op te nemen. De andere bewoners vonden het erg leuk voor Brandon en Gerrit besluit om haar nog een keer uit te nodigen op het terrein. Hij belt haar afgelopen avond op en ze reageert erg enthousiast op het voorstel. Ze maken een afspraak voor aanstaande donderdag. Ik verschuif al mijn afspraken voegt ze eraan toe. Gerrit vertelt vervolgens het nieuws blij aan Alexandra en vraagt of ze het nog even geheim wil houden. Wat later wandelt Alexandra de silo in en ze kan het geheim niet langer voor zich houden. Ze vertelt enthousiast aan Hiske en Shelley over het plan. Gerrit heeft het al snel door en komt naar binnen. Wat heb ik nou tien minuten geleden gezegd? vraagt hij geïrriteerd. Alexandra bied snel haar excuses aan maar Gerrit lijkt het niet te horen. Hij loopt boos de silo uit. Alexandra snapt niet waarom hij zo heftig reageert. Ze heeft het toch niet aan Brandon verteld? Ze fluisteren nog even verder met elkaar over het geheim.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *