Franny lijkt spijt te hebben van de zoen met Andrea

Franny lijkt spijt te hebben van de zoen met Andrea

Jordie loopt het Franter Palace binnen waar Franny zich om staat te kleden. Het is hem opgevallen dat ze de hele dag al een beetje stil is. Hoe voel je je? vraagt hij aan haar. Ik weet het niet zo goed antwoordt Franny op haar beurt. Jordie vraagt of het misschien te maken heeft met de intieme avond tussen haar en Andrea. Weet dat je er gewoon over kunt praten voegt hij er nog aan toe. Weet je wat het is? begint Franny. Ik wil deze laatste drie maanden niet herinnerd worden als het meisje in de jacuzzi voegt ze eraan toe. Ze vindt het moeilijk om te bedenken dat de buitenwereld haar tijdens het intieme moment heeft gezien. Jordie denkt dat het uiteindelijk mee zal vallen en hij probeert haar gerust te stellen. Jij hebt je hier heel erg als persoon kunnen ontwikkelen gaat hij verder. Er zijn ontzettend veel mooie dingen die je hier hebt gedaan. Vergeet dat niet. Focus je op het positieve en blijf hier niet teveel bij stilstaan benadrukt hij. Franny bedankt Jordie en ze glimlacht weer wat meer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:26

    Nu kan je zien wat je allemaal doet met drank op en nu spijt hebben.Ja het wordt uitgezonden maar er wordt al maanden alles uitgezonden en daar kan je niets meer aan veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *