Jessie weigert sorry te zeggen tegen Merel, komt het nog wel goed?

Jessie weigert sorry te zeggen tegen Merel, komt het nog wel goed?

Het is middag en iedereen is weer druk bezig. Jessie is volop aan de gang met het podium voor de releaseparty op vier oktober. Die dag is de releaseparty van het nummer van Gerrit en Jessie. Tijdens het bouwen van het podium loopt Jessie weg om wat te drinken te halen. Op de terugweg komt hij Gerrit tegen. Hoe ging je gesprek met Merel? vraagt Gerrit. Niet zo goed reageert Jessie. Merel wil sorry horen en dat wil hij niet zeggen. Op basis van de informatie die ik toen had, hoefde ik geen sorry te zeggen gaat hij verder. Vinden jullie dat Jessie sorry moet zeggen tegen Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:30

    Nee hoor het gaat haar alleen om aandacht en het vrindinetje van Jessi te zijn ik denk dat er wel eens wat voor haar wordt betaald door hem en dat is jammer als dat vervalt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *