Jessie en Gerrit hebben irritaties omdat niet iedereen evenveel doet voor de markt

Jessie en Gerrit hebben irritaties omdat niet iedereen evenveel doet voor de markt

Na de bijeenkomst over Stoptober gaan een aantal bewoners verder met de voorbereiding voor de markt. Komende zondag op 29 september organiseren zij een Familiemarkt. Hiske, Gerrit en Jessie zijn druk bezig met het podium te bouwen voor het evenement. Ze proberen een deel op te tillen en te verschuiven maar met weinig succes. Na een tijdje lukt het wel. Jessie heeft er geen zin meer in zegt Gerrit. Jessie bevestigt dit. Ze klagen over de rest van de groep, want die heeft niet geholpen. De mannen willen het podium nog uitbreiden, met zeker twee meter. Nu ze met z’n drieën zijn, hebben ze daar geen zin in. Naast het podium gaat het ook over de kistjes. Jessie wil graag tijd over houden voor de kistjes. Hij vindt het vervelend dat de rest van de groep niet evenveel helpt aan dingen als het podium en hij daardoor dus minder tijd heeft voor andere dingen. Jessie wil graag nog een hoop kistjes maken voor de markt die er al spoedig aan komt maar hij is bang dat hij niet genoeg gaat hebben zonder de hulp van de rest van de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *