Stoptober wordt bij de bewoners uit Utopia 2 onder de aandacht gebracht

Stoptober wordt bij de bewoners uit Utopia 2 onder de aandacht gebracht

Er is een Stoptober bijeenkomst. Alle bewoners hebben zich verzameld in de silo voor de bijeenkomst. Een coach legt uit dat de maand oktober in het teken staat van stoppen met roken: Stoptober. De bewoners krijgen vervolgens uitleg over de gevolgen van het roken en kunnen begeleiding krijgen bij het stoppen met roken. Niet alle bewoners waren blij met de bijeenkomst maar ze zijn er toch allemaal bij. Na de bijeenkomst zegt Jessie dat hij stopt met roken, Shelley daarentegen niet. Denk jij dat Jessie zich aan zijn woord gaat houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *