Krijgt Andrea haar mede bewoners zover om mee te doen met Stoptober?

Krijgt Andrea haar mede bewoners zover om mee te doen met Stoptober?

Dat roken ongezond is en veel geld kost is de afgelopen tijd veel ter sprake gekomen bij de bewoners. Vandaag heeft Andrea het over een verrassing. Jessie speculeert dat het gaat over Stoptober. Daar ga ik echt niet bij zitten antwoordt Mariska gelijk. Wat later hebben Andrea en Hiske het over stoppen met roken, aangezien ze allebei al een aantal maanden zijn gestopt. Andrea zegt dat er vandaag een coach komt om te stoppen met roken. Hiske vindt het heel leuk en vind het een goed idee aangezien het Stoptober is. Ze zijn erg enthousiast en gaan ervoor zorgen dat alle rokers mee doen. Zal iedereen een poging wagen om te stoppen met roken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *