Gerrit haalt een grap uit met Jordie

Gerrit haalt een grap uit met Jordie

Hij heeft een spin gevonden en hij gaat samen met Hiske de andere bewoners in de maling nemen. Samen lopen ze over het terrein om te kijken welke inwoner ze het beste te grazen kunnen nemen. Gerrit bedenkt zich dat Shelley erg bang is voor spinnen, dus besluiten ze om naar haar toe te gaan. Ik heb een cadeautje voor je zegt Gerrit vervolgens tegen Shelley. Nee, doe niet gek reageert Shelley boos. Na het lange uitlokken van Gerrit besluiten hij en Hiske om een ander slachtoffer te zoeken. De twee komen Andrea tegen die gillend wegrent. Ben je gek of zo schreeuwt ze. Jordie komt ook aanlopen en Gerrit rent schreeuwend op hem af. Jordie, Jordie, Jordie, kijk nou! Jordie gaat er zo snel mogelijk vandoor. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *