Alexandra heeft het moeilijk, ze voelt veel spanning tussen haar mede bewoners

Alexandra heeft het moeilijk, ze voelt veel spanning tussen haar mede bewoners

Alexandra en Franny liggen afgelopen avond op bed. Alexandra zucht een keer diep. Je had niet echt je dag vandaag he, Lex? vraagt Franny voorzichtig. Ik doe het alleen maar verkeerd bij mensen reageert Alexandra. Mensen doen raar. Ik zonder me gewoon zoveel mogelijk van iedereen af gaat ze verdrietig verder. En legt uit dat ze zich, als oudere bewoner, niet altijd helemaal thuis voelt tussen de jongeren. Vooral met Jens en Mylène botst het volgens haar nu teveel. Franny denkt dat het niks met Alexandra persoonlijk te maken heeft. Ik denk dat Jens gewoon een beetje gefrustreerd is vervolgd Franny. Volgens Alexandra is iedereen gefrustreerd en is dat nu te goed voelbaar. Zou dat er nu echt aan liggen dat je teveel op elkaars lip zit hier? vraagt Alexandra. Zal ze zich snel beter gaan voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Henny at 09:30

    Tja maar dit hou je nu eenmaal. als er 15 verschillende individuen samen wonen. Hoe graag we het ook zouden willen, er bestaat helaas geen ideale samenleving meid.

  2. Ria at 08:32

    Wat een verschil wat je hier mag schrijven en op Utopia nieuws er is sencuur.Gisteravond de uitzending gezien wat een drama niet om aan te zien nu weet ik wel je hoeft het niet te zien maar her worst wel duidelijk wat voor mensen hier wonen. en worden ook niet beschermt voor als ze straks weer in de maatschappij komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *