Jessie zoekt toenadering bij Merel

Jessie zoekt toenadering bij Merel

Alhoewel Jessie en Merel inmiddels hebben gepraat met elkaar, gaat het nog steeds niet helemaal goed tussen de twee. Merel zegt weinig tegen Jessie en lijkt ook afgelopen avond wederom niet bij hem in de boot te gaan slapen. Jessie zoekt nog maar eens een keer toenadering. Speciaal voor jou. Because you’re special zegt Jessie tegen Merel. Hij houdt iets achter zijn rug. Weet je wat dit is vraagt hij. Een schroef antwoordt Merel bot. Jessie legt vervolgens een paar van haar oorbellen in haar hand. Deze was ze al een tijdje kwijt. Ik wist niet eens meer dat jij ze had. Hier ben ik echt blij mee zegt Merel zacht. Jessie aait even kort over haar bovenarm. Ik ga ze ophangen zegt Merel en ze loopt meteen weg. Jessie roept haar nog sarcastisch na, het gaat goed met ons hè, Meer? Ik ben echt dolgelukkig. Merel hangt de oorbellen op en stapt in haar bed in de inloopkast. Het ziet ernaar uit dat ze vanavond beiden weer apart slapen. Komt het nog goed tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *