Jessie spreekt Jens aan, heeft hij stress?

Jessie spreekt Jens aan, heeft hij stress?

Jessie loopt de silo in, waar Jens en Mylène bezig zijn. Jens, je ziet eruit alsof de bom gaat ontploffen merkt Jessie op. Je ziet er f*cking getresst uit voegt hij eraan toe. Jens is zich van geen kwaad bewust en laat weten dat er niets aan de hand is. Mylène besluit zich in het gesprek te mengen. Misschien spiegel je het beeld van jezelf zegt ze tegen Jessie. Waar slaat dat op? Wat is dat nou voor een nare opmerking? vraagt Jessie verbaasd. Mylène legt vervolgens uit dat ze denkt dat Jessie gestresst is. Denk je dan dat ik daar zelf niet bewust van zou zijn? vraagt hij aan haar. Shelley besluit zich ook in het gesprek te mengen. Boem! De bom is ontploft roept ze. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *