Merel bespreekt haar relatieproblemen met Hiske

Merel bespreekt haar relatieproblemen met Hiske

Hiske en Merel lopen over het terrein heen en gaan even later zitten op een bankje. De twee hebben het over Jessie. Merel heeft geen idee wat er met hem aan de hand is. Hij zegt dat hij nog heel erg verliefd op jou is vertelt Hiske. Ja dat zal best, maar meent hij dat ook? reageert Merel. Ze zegt dat zij niet zomaar verliefd op Jessie is geworden en dat ze dat buiten Utopia 2 ook was geweest. Hij denkt dat ik alleen een relatie met hem wil om mijn tijd hier leuker te maken legt ze uit. Merel zegt dat ze het in haar eentje ook prima zou redden. Maar hij heeft mij echt verdrietig gemaakt zegt Merel. Zou het uiteindelijk nog goed komen tussen Jessie en Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *