Jessie en Mariska bespreken hun ergernissen rondom hun mede bewoners

Jessie en Mariska bespreken hun ergernissen rondom hun mede bewoners

Jessie en Mariska zijn samen het podium voor de release party op 4 oktober aan het bouwen. Als Jessie zijn hoofd per ongeluk aan een plank stoot, kan hij door de pijn zijn irritaties niet langer voor zich houden. Auw! Ben al zo f*cking geïrriteerd zegt Jessie. Waarom ben je geïrriteerd? vraagt Mariska. Ja, gewoon antwoordt Jessie. Ik vind iedereen langzaam. Mensen lopen langzaam, praten langzaam, bewegen langzaam. Ik haat langzame mensen voegt hij eraan toe. Ik kom net die silo binnen. Ik denk ik moet hier echt weg gaat Mariska verder. Dan zie ik mensen weer zitten en dan zitten andere mensen kistjes te maken. Ik ga echt slecht op sommige mensen. Sommige mensen doen hier echt de hele dag geen moer benadrukt ze. Jessie en Mariska bespreken dat ze vinden dat vooral Shelley één van de bewoners is die weinig werkt op een dag. Niet alleen zij hoor. Franny doet ook geen ene moer de hele dag voegt Mariska er aan het einde van het gesprek nog aan toe. Zijn jullie het met Jessie en Mariska eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *