Jordie is verbaasd al hij een mailtje krijgt voor een date

Jordie is verbaasd al hij een mailtje krijgt voor een date

Een aantal dagen is er een oproep gemaakt voor een date met Jordie. Vandaag is er een mailtje binnengekomen met goed nieuws. Alexandra ziet het mailtje als eerst en Brandon leest het voor. De reactie van de bewoners zijn erg positief en ze roepen Jordie er gelijk bij. Jordie is met stomheid geslagen maar daarna vindt hij het erg leuk. Hij zegt gelijk dat hij erop wilt reageren. Nog geen tien minuten later reageert Brandon met een mailtje. Hij vindt het heel tof dat de jongen een mailtje heeft gestuurd en Jordie laat dit dan ook blijken in de reactie. De bewoners willen de jongen ook gelijk uitnodigen voor het B&B-huisje. De bewoners vragen dan ook aan Jordie of dit een probleem is en hij antwoordt dat het geen probleem is. Toch heeft Jordie het liever niet. En geeft aan dat hij het er erg benauwd van krijgt, maar dat het geen slaappartij wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *