Andrea haar geaardheid wordt in twijfel gebracht door een column van Merel en is daar niet blij mee

Andrea haar geaardheid wordt in twijfel gebracht door een column van Merel en is daar niet blij mee

Afgelopen weekend beleefden Andrea en Franny een intiem moment met elkaar in de jacuzzi. Ze werden door enkele mede bewoners zoenend gespot en ging vervolgens als een lopend vuurtje door Utopia 2. Merel vond dit intieme moment perfect voor haar nieuwe column. Als Andrea over haar schouders met Merel meeleest, die op dat moment achter de computer zit, leest ze dingen waar ze het absoluut niet mee eens is. Merel kan er wel om lachen. Dit vind ik f*cked up wat je doet geeft Andrea aan. Ja, sorry reageert Merel lachend. Andrea snapt dat het een column is voor een roddelblad maar ze heeft liever dat Merel schrijft dat het er wild aan toe ging, in plaats van haar geaardheid nu in twijfel te trekken. Dat is toch ook zo? Dat is toch ook het eerste wat ik zei? onderbreekt Jessie haar. Er staat niet dat je op vrouwen valt. Er staat dat er aan getwijfeld wordt. Het is dus eigenlijk gebaseerd op waarheid maakt Merel vervolgens duidelijk. Andrea valt even een moment stil. Wat een k*t column Merel vindt ze en loopt vervolgens weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *