Hiske vindt dat er teveel geld wordt uitgegeven, moet het zakgeld afgeschaft worden?

Hiske vindt dat er teveel geld wordt uitgegeven, moet het zakgeld afgeschaft worden?

Het einde van Utopia 2 nadert en vele bewoners staan in de min met hun zakgeld. Hiske vindt dit echt hilarisch. Als dit zo doorgaat staat iedereen straks min 45 euro zakgeld. Ze vraagt zich dan ook af waarom er dan eigenlijk zakgeld is geïntroduceerd. We willen geld verdienen voor een pot omdat daar geld in moet maar ondertussen vinden we het geen probleem om zakgeld uit te geven. Sommige mensen staan gewoon één derde van hun zakgeld van de maand in de min gaat zegt Hiske verder. En vraagt zich af hoe deze bewoners dit de komende maanden gaan doen. Ook vindt ze het belachelijk dat er de laatste tijd zoveel spullen gekocht worden, voornamelijk kleine dingen. Het is te zot voor woorden, die mensen kunnen eigenlijk niks kopen benadrukt ze. Toch lijkt het hen ook geen goed plan om het zakgeld helemaal af te schaffen. Volgens Hiske zouden sommige mede bewoners dan geen rem meer hebben en zal het de bv vervolgens meer geld kosten dan de maandelijkse 1400 aan uitgaven voor het zakgeld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *