Mylène heeft flink wat frustraties nadat de vergadering afgelopen is

Mylène heeft flink wat frustraties nadat de vergadering afgelopen is

Tijdens de vergadering hebben de bewoners gesproken over het slapen met gasten van de B&B. Mylène vindt dit niet kunnen en tijdens de vergadering heeft ze haar ongenoegen gedeeld en het stoort haar dat veel medestanders niet van zich hebben laten horen. Ik heb gisteren genoeg mensen gesproken die het er niet mee eens zijn zegt Mylène na de vergadering. Nu houdt iedereen wijselijk zijn mond voegt ze eraan toe. Mylène vertelt verder dat Brandon het er onder andere mee eens is dat de bewoners en de gasten bij elkaar kunnen slapen. Brandon lijkt hier echter anders over te denken. Tegen Adriaan heb ik gezegd, ik vind het niet kunnen maar kennelijk mag het nu, dus prima legt hij geïrriteerd uit. Niet woorden in mijn mond leggen benadrukt hij. De bewoners laten het onderwerp hierna rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *