Dit hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 23 september

Dit hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 23 september

De bewoners zitten klaar voor een vergadering. Als eerst komt de markt ter sprake. De groep is aan het kijken hoe geld te verdienen valt en hoe het leuk blijft. Zo hebben ze een plan om cupcakes te bakken en de frituur te gebruiken. Ook willen ze rondleidingen geven op het terrein, waarin verschillende shifts worden verdeeld onder de bewoners. Daarnaast willen ze spullen als Katie knuffels, bedrukte T-shirts en kalenders gaan verkopen. Bij een groot evenement als dit komen natuurlijk nog veel andere dingen aan bod. Zo bespreken ze ook hoe ze het terrein gaan versieren, de weersverwachting en hoe het zit met de stroom. Er worden plannen gemaakt zodat iedereen iets doet en goed helpt om ervoor te zorgen dat het een geslaagde dag wordt.

Na de marktbespreking komt er nog iets anders ter sprake, de twee vrouwelijke bezoekers die in de boot van Jessie sliepen. Jessie had de vrouwelijke gasten namelijk in de boot gelaten nadat ze aangaven dat het koud was in hun tent. De andere bewoners zijn het er niet echt mee eens en vinden dat er betere regels voor dit soort dingen moeten komen. Zo vindt de ene dat bezoekers in een B&B-huisje moeten en vindt de ander dat dat afgeschaft moet worden en dat bezoekers altijd op de camping thuishoren. Niet lang daarna zit de vergadering van 23 september erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *