Merel blijft boos en nog steeds gekwetst door wat Jessie heeft gedaan

Merel blijft boos en nog steeds gekwetst door wat Jessie heeft gedaan

Een nieuwe dag is weer aangebroken en het was een heftig weekend voor Merel. Ze was kwaad toen bleek dat er twee vrouwelijke B&B gasten in Jessie zijn boot hebben geslapen. Hier confronteerde ze de gasten mee en vervolgens ook Jessie. Dit leidde tot een flinke ruzie waar ze beiden niet uitkwamen. Toch hebben de twee afgelopen avond weer met elkaar gepraat en Franny vraagt vandaag hoe dit gesprek is gegaan aan Merel. Merel geeft aan nog steeds boos te zijn op hem. Hij wil niet zonder me en hij wil dat het goedkomt vertelt ze tegen Franny. Jessie gaf aan niet in onzekerheid te willen leven. Merel heeft tegen hem gezegd dat ze nu niet ineens kan doen alsof het weer goed is. Ze heeft er van alles uitgegooid afgelopen avond. Ik heb Jessie nog nooit zo gezien vertelt Merel. Jessie gaf aan dat als dit nog langer duurt hij drastische keuzes gaat maken. Franny kijkt haar vol verbazing aan. Ik zie het niet voor me hier zonder jou maakte Jessie duidelijk. Het is wel een teken dat hij spijt heeft zegt Franny. Maar Merel snapt op haar beurt niet dat Jessie het zover heeft laten komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *