Jessie en Merel proberen de problemen van de afgelopen dagen uit te praten

Jessie en Merel proberen de problemen van de afgelopen dagen uit te praten

Jessie en Merel lopen afgelopen avond naar het roze huisje. De sfeer lijkt gespannen. Jessie begint het gesprek met een excuus. Hij legt uit dat hij zei dat het zijn bed is maar dat is natuurlijk niet helemaal zo zegt hij over die uitspraak. In principe wonen we natuurlijk wel samen legt hij uit. En geeft aan dat hij niet goed over de kwestie heeft nagedacht. Dat blijkt wel reageert Merel. Ze weet niet wat ze moet zeggen. Jessie zegt dat ook niet te weten. Dan zijn we snel uitgesproken gaat Merel verder. Merel verteld dat ze het vervelend vindt dat Jessie aan Merel voorbij is gegaan. Ook legt ze uit dat ze de boot ziet als hun plekje en ze vindt het vervelend dat Jessie dat niet zo lijkt te zien. Ik merk nu aan alles dat het je echt gekwetst heeft en dat was echt niet de bedoeling verzekert Jessie. Het tweetal praat even verder. Als het twee mannen waren geweest, had je het ook niet gedaan zegt Merel dan. Jessie antwoordt dat dit inderdaad zo is maar dat het komt doordat hij het zieliger vindt voor meiden dan voor mannen. Naast de grens die Jessie volgens Merel heeft overschreden mist ze ook een stukje respect en waardering. Het tweetal praat nog even door. Gaat het toch weer goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *