Wil Jessie dat het nog wel goed komt met Merel?

Wil Jessie dat het nog wel goed komt met Merel?

Jessie, Jordie en Andrea lopen over het terrein. Andrea vraagt aan Jessie of het weer goed is tussen hem en Merel.  Nee antwoordt Jessie. Andrea vraagt daarna of het nog wel goed gaat komen.  Geen idee laat Jessie weten. Als Andrea haar laatste vraag stelt wil je dat het goedkomt? Antwoordt Jessie nogmaals met, geen idee. Andrea klinkt verbaasd. Het drietal is op de bestemming aangekomen en gaat daar in de grond scheppen. Zal het nog goed komen tussen Jessie en Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *