Mylène en Franny praten over Alexandra haar slaapplek

Mylène en Franny praten over Alexandra haar slaapplek

Franny en Mylène zijn de dieren aan het verzorgen. Mylène vraagt aan Franny wat zij ervan vindt dat Alexandra bij de B&B’ers heeft geslapen. Franny geeft aan dat ze vindt dat het niet kan. Mylène is dit met haar eens, ze heeft dit met nog enkele andere mede bewoners besproken en die leken het met haar eens te zijn. En geeft ook aan dat ze het morgen in de vergadering voor gaat leggen. Als mensen honderdvijftig euro betalen, vind ik het echt belachelijk om hun voor het blok te zetten. Ze kunnen eigenlijk geen nee zeggen zegt Mylène. Hoe zal de groep reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *