Merel is benieuwd wat Billy van haar relatie met Jessie vindt

Merel is benieuwd wat Billy van haar relatie met Jessie vindt

Merel en Billy bespreken de relatie van Jessie. Merel is benieuwd wat Billy van Jessie en haar vindt. Ik vind het op zich dat jullie het best wel prima redden en dat jullie elkaar niet belemmeren. Ik vraag mij alleen af of het situationeel is, omdat jullie allebei hier zitten antwoordt Billy. Maar denk je dat of denk je dat, omdat je dat ziet vraagt Merel. Billy laat weten dat ze dat niet ziet maar het meer uit eigen ervaring is. Ik moet wel zeggen dat ik in het begin wel echt heel erg gek op Jessie was en dat hebben we buiten Utopia door geprobeerd maar we zijn zo verschillend en daar kom je in de buitenwereld pas echt achter gaat Billy verder. En benadrukt nog een keer dat ze zich afvraagt of de relatie van Jessie en Merel alleen voor in Utopia is of ook buiten de poort. Wat denken jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *