Jessie is benieuwd of Merel het goed kan vinden met Billy

Jessie is benieuwd of Merel het goed kan vinden met Billy

Jessie en Merel zitten samen buiten. Jessie vraagt aan Merel of zij eigenlijk goed overweg kan met Billy. Ja ik denk het wel. Of niet, ja dat moet blijken antwoordt Merel. Vooralsnog wel? vraagt Jessie. Ja, maar ze is er pas één dag antwoordt Merel. Ja maar dat is wel genoeg om een eerste indruk te hebben toch? gaat Jessie verder. Iedereen is leuk en aardig als ze binnen komen merkt Merel op. Zie je Billy als concurrent? vraagt ze vervolgens. Nee zegt Jessie. Wie wel? reageert Merel. Ligt er een beetje aan hoe de finale vorm gegeven gaat worden laat Jessie weten. Maar ik denk sowieso dat Billy daar te kort voor in Utopia is voegt hij eraan toe. Zal je het haar gunnen om te winnen? vraagt Merel zich vervolgens af. Ja ik zou het wel leuk vinden eindigt Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *