Jens ergert zich aan Shelley haar onverschilligheid en noemt haar een tokkie

Jens ergert zich aan Shelley haar onverschilligheid en noemt haar een tokkie

Jens en Shelley staan in de keuken. Shelley wil haar bord in de vaatwasser zetten maar ziet dat de vaatwasser nog vol zit met schone vaat. Ze zet het vieze bord op het aanrecht en maakt aanstalten om weg te lopen. Jens ziet het en wil er wat van zeggen. Shelley onderbreekt hem en zegt, zoek maar een ander slachtoffer. Dag! Oh tokkie wijf reageert Jens erop. Shelley loopt vervolgens naar buiten. Jens vraagt wat later aan Andrea in de silo of zij het heel gek vindt dat hij Shelley confronteerde. Andrea geeft aan dat zij de vaatwasser wel wil legen. Nee, ik wil niet dat jij het doet. Ik wil dat die tokkie het een keer gaat doen reageert Jens geërgerd. Andrea geeft aan dat zij er zich niet zo druk om maakt. Jens legt daarna uit dat Shelley afgelopen zondag de vaatwasser aan heeft gezet en de vaatwastablet met zakje en al erin heeft gelegd. Ze wist niet eens dat die uit de verpakking moet gaat Jens verder. Andrea wil zich er niet te druk om maken. Al vindt ze het inderdaad niet netjes dat Shelley de taak aan een ander geeft. Shelley loopt de silo in en Andrea vraagt waarom ze de vaatwasser niet wil doen. Omdat ik ging roken antwoordt Shelley en ze gaat op de bank zitten om verder te schilderen. Maar Jens zegt Andrea. Niet dat ik het niet met je eens ben hé. Maar er zijn hier een hele hoop mensen die nooit of weinig de afwasmachine doen voegt ze eraan toe. Jens vindt dat Shelley het had moeten doen omdat hij haar daarop attendeerde. Was het een ander die hetzelfde deed, had hij er ook wat van gezegd. Shelley onderbreekt Jens dat hij haar weer moet hebben en dat ze daar een beetje klaar mee is. Ja omdat jij één van de weinigen bent die geen respect voor anderen heeft reageert Jens erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *