Er gaat een gerucht rond in Utopia 2 dat Gerrit en Mylène intiem zijn geweest

Er gaat een gerucht rond in Utopia 2 dat Gerrit en Mylène intiem zijn geweest

Jessie vertelt aan Franny dat er misschien wel wat meer speelt tussen Gerrit en Mylène. Er zou wat gebeurd zijn tussen de twee op het feest van afgelopen vrijdag. Franny schrikt van dit nieuws en besluit na overleg met Brandon, verhaal te gaan halen bij haar. Er wordt gezegd dat jij Gerrit kusjes hebt gegeven en tegen hem aan bent gaan rijden begint Franny. Dus ik denk, ik check het even bij je voordat het op een andere manier bij Jens terecht komt. Nee, dat is niet waar reageert Mylène verbaasd. Waar zou dat dan gebeurd moeten zijn vraagt ze vervolgens. Mylène besluit het na te vragen bij Gerrit. Hij is er net zo verbaasd over als zij. Oh maar dat is waar hoor. Die beelden heb ik gezien zegt Billy. Je hebt op zijn kont geslagen en tegen elkaar aan lopen rijden vervolgt ze. Jullie zullen wel heel dronken zijn geweest benadrukt ze. Het valt even stil. Jullie zijn toch ook exen? Misschien zitten er nog wat gevoelens voegt Billy eraan toe. Zou het waar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *