Merel snapt niet dat Billy jeans goed verkocht worden

Merel snapt niet dat Billy jeans goed verkocht worden

Merel en Hiske lopen buiten een rondje. Merel geeft aan dat ze Billy als directe concurrent ziet. Hiske vindt dit op haar beurt begrijpelijk en denkt dat Merel en Billy de twee sterkste vrouwen samen zijn. Dat denk ik niet. Ik denk dat alleen ik dat ben reageert Merel erop. Hiske en Merel lopen vervolgens langs het atelier en Merel ziet Jordie de Billy Jeans vasthouden. Ik vind het vreselijk! Daar ga je toch niet in lopen zegt Merel over de jeans. Ze begrijpt niet dat dit verkoopt. Jordie staat bij het atelier en legt uit dat het een succes was in Utopia 1. Hiske vindt de broeken heel leuk, maar Merel vindt het net carnavals broeken. Zijn jullie het met Merel eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *