Gerrit vindt het lastig om te zien dat Billy goed wordt opgenomen in de groep

Gerrit vindt het lastig om te zien dat Billy goed wordt opgenomen in de groep

De bewoners zijn creatief bezig tijdens de schilder workshop van Billy. Gerrit loopt tussendoor even naar buiten en merel volgt hem. De twee hebben het kort over Billy. Gerrit vindt het gek om te zien dat Billy in een korte tijd al zo’n positieve status heeft gekregen. Maar Merel denkt dat het maar van korte duur zal zijn. Dat was met Jessie ook het geval omdat hij uit Utopia 1 kwam. Mensen moeten er gewoon even aan wennen voegt ze eraan toe. Gerrit herhaalt nog een keer dat Billy binnenkomt om te winnen. Hij ziet dat de groep positief reageert op haar, maar vindt dat niet eerlijk. Billy komt hier even leuk, lief en aardig doen. Maar Ik heb verdriet, ruzie en woede in Utopia laten zien. Iedereen weet een beetje hoe ik ben en dat is bij Billy dus niet zo hè gaat Gerrit verder. Merel vindt het op haar beurt vooral oneerlijk dat Billy zichzelf maar in 113 dagen hoeft te laten zien. In 113 dagen ben ik ook de perfecte kandidaat. Je kan alles vermijden en uit de weg gaan. De twee lopen daarna terug naar de silo om verder te gaan met schilderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *