Billy geeft de groep een schilder workshop

Billy geeft de groep een schilder workshop

Billy geeft haar mede bewoners een schilder workshop. En iedereen doet mee. Ik vind het sowieso leuk dat iedereen er is. Dat vind ik echt een eer begint Billy. Ik schilderde in het eerste jaar natuurlijk veel. Dus het leek mij heel erg leuk om met jullie een workshop te doen voegt ze eraan toe. De bewoners mogen op het doek hun vertaling van Utopia neerzetten. Al snel zijn ze allemaal druk in de weer met hun creaties. Merel schildert een panter, Gerrit schildert de silo. Ondertussen kijken de bewoners af en toe bij elkaar mee. Is dat nu een eenhoorn? vraagt Jens lachend aan Mylène. Billy vraagt of Mylène graag schildert. Oh ja zeker zegt ze. Ik heb ook het bord dat buiten staat geschilderd vervolgt ze. Zou je het anders leuk vinden om me te helpen als ik workshops ga geven? vraagt Billy. Absoluut antwoord Mylène blij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *