Billy en Franny hebben slecht geslapen door de terugkomst van Billy

Billy en Franny hebben slecht geslapen door de terugkomst van Billy

Ik kon niet slapen zegt Alexandra tegen Franny. Ik lag maar te malen voegt ze eraan toe. Ook Franny heeft geen oog dichtgedaan sinds Billy Utopia 2 is binnengestapt. Ik lag alleen maar te denken oké, nu is Billy er. Hoe gaat het nu allemaal worden? gaat Alexandra verder. Franny vindt het vooral vervelend dat haar kledingkast nu bezet is. Als ze wakker is kan ze niet meteen bij haar kleren. Ik vind het wel lastig, want ik wil haar ook niet wakker maken. Misschien moet ik toch vragen of ze wil ruilen met mij voegt ze eraan toe. Alexandra vindt op haar beurt dat Franny haar gevoel zo snel mogelijk uit moet spreken, anders kropt ze het weer teveel op. Daar is Franny het wel mee eens. Ik ga er vanmiddag gewoon iets van zeggen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *