De groep komt bijeen, DJ jean stuurt een videoboodschap

De groep komt bijeen, DJ jean stuurt een videoboodschap

Er wordt afgelopen avond aan de bel getrokken. De bewoners verzamelen in de silo bij de computers. Jessie speelt vervolgens een video af op het computerscherm. DJ Jean springt tevoorschijn op het beeld en hij heeft een mededeling. De DJ vertelt in de video dat iedereen kaartjes moet halen voor de release party van Jessie en Gerrit. Het belooft een knalfeest te worden. De DJ vertelt ook in de video dat hij zelf gaat draaien op het evenement. De bewoners beginnen te juichen en te klappen. Gerrit vraagt aan Shelley waarom ze niet klapt. Shelley geeft aan dat ze klapte maar niet zo hard. Na de video van Jean lopen de bewoners weer weg. Zou de release party nu echt een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *