Billy wil dat zij of Jessie de finale van Utopia winnen

Billy wil dat zij of Jessie de finale van Utopia winnen

Billy en Jessie zitten afgelopen avond samen buiten op de bank. Billy vraagt aan hem wie uit Utopia 2 zou vertrekken als de keus aan hem zou zijn. Ik denk dat we niet zoveel hebben aan Jens antwoordt Jessie. En geeft verder aan dat Jens wel zijn steentje bij draagt maar dat er ook groepjes ontstaan. Hij lijkt Jens te zien als de aanvoerder van het groepje dat altijd opstandig is. Het zorgt voor een heleboel frictie gaat hij verder. Weet je wat het is Jes zegt Billy. Jij of ik gaan er met de titel vandoor. Zo simpel is het toch? Jessie ziet de kans wel aanwezig dat één van hun wint. Hij wil dat er in ieder geval een echte Utopiaan wint. Iemand die een hart voor Utopia 2 heeft. Billy vindt dat Jessie echt is gegroeid en ze vertelt dat ze trots is op hem. De twee geven elkaar een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 08:34

    Ik gun het ze beiden absoluut niet en ik hoop ook niet dat Jessie zal gaan winnen. Ik vind Brandon meer een echte Utopiaan heeft heel veel bijgedragen aan Utopia 2 en heel veel gebouwd. Hij zit er ook in vanaf het begin. Jessie niet kwam in een gespreid bedje terecht, helemaal met zijn eigen boot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *